Uw plannen geven wij de ruimte

Het gebruik van moderne elektronica biedt steeds meer mogelijkheden en met grote regelmaat zien nieuwe, originele toepassingen het licht. Vaak gaat daar een intensieve periode van voorbereiding aan vooraf. De ideeën moeten nog worden vertaald in gebruiksvriendelijke en betrouwbare hard- en software. Voordat uiteindelijk een hoogwaardig product kan worden aangeboden, wordt een grondig traject doorlopen. Idee, ontwerp, bouw, testfase en productie worden daarbij tot in details uitgewerkt. De medewerkers van SallandElectronics ervaren dit iedere keer weer als een uitdaging. Verrassende vindingen, praktische oplossingen, optimale combinaties, kostenbesparende ontwerpen: het blijft een kick om op de meest uiteenlopende vraagstukken een passend antwoord te vinden. Elektronica is een boeiend vak voor en door mensen. In een internationaal jasje luidt het motto van SallandElectronics dan ook: Electronics, human powered!

Complete dienstverlening

SallandElectronics kan in elke fase van een project worden ingeschakeld: advies, ontwikkeling, testfase, productie of bijkomende taken als inkoop en logistiek zijn flexibel inzetbaar. In een latere fase kunt u rekenen op verdere ondersteuning in de vorm van onderhoud en service. Ook het ‘bestücken’ van elektronica kan door SallandElectronics worden verzorgd. Afhankelijk van het product en de aantallen vindt uitbesteding plaats bij assemblagebedrijven in de regio, Oostbloklanden of het Verre Oosten.

Specialisatie

Bij een antwoord op de vraag waarin SallandElectronics zich onderscheidt, zijn de volgende onderwerpen zeker van toepassing:

  • embedded hard- en software
  • internettechnologie
  • draadloze toepassingen
  • energiezuinige oplossing
  • sensornetwerken